Gris.

På lørdag var vi i et selskap og spiste helgrillet gris. 

Det var som en stor julemiddag med ribbe, svor, kokte poteter og tilbehør.

Uten tvil noe av det beste jeg har smakt på lenge og en perfekt avslutning på en dag fylt med trening, sommer og sol.

Er det for tidlig med julemat?

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Skriv en ny kommentar





Heisann.



  • Mitt navn er Jonas og
  • Jeg har nylig flyttet
  • ned til Spania og skal
  • bo her hele vinteren.

  • Kommer til å blogge
  • om mine daglige
  • aktiviteter her nede,
  • der trening og det
  • å nyte livet vil være
  • mest sentralt.

  • Er det noe du lurer
  • på, så får du
  • kontakt med meg på jonashjorth@hotmail.no.

  • Legg gjerne igjen
  • en kommentar:-)

  • Håper at du liker
  • bloggen og at du
  • finner den interessant
  • å lese!

  • @ Facebook
  • @ Twitter


  • Hovedsponsor ACK:


    G-SPORT




    ,

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    hits