Innstilling.

God og positiv innstilling. Det er viktig. Gårsdagen min var preget av mange positive innstillinger og endringer.

Legen.     

Først så var jeg hos legen og opererte foten min litt. Jeg har slitt med den i en god stund, men nå håper jeg at den endelig skal bli bedre. I tillegg så har jeg nå fått hjelp til å fikse immunforsvaret mitt, da dette også lenge har vært et problem for meg, med mange og hyppige luftveisinfeksjoner. 

Trening.

Etter å ha vært hos legen, så dro jeg hjem og hvilte et par timer, før 2 timers trening stod på programmet. Jeg hadde avtalt et møte for innstilling av sykkelen på kvelden. Derfor avsluttet jeg treningsturen på en bar, hvor vi hadde planlagt å møtes. Der tok jeg meg, kanskje ikke veldig overraskende, en god kaffelatte og nøt et par minutter med hvile.

Sykkeltilpasning.

Det var svært overraskende hvor feilinnstilt sykkelen min var i forhold til meg. Mannen som stilte inn sykkelen, ved navn Antonio, tok først en del mål og kalkuleringer. Deretter satt jeg meg på rullen et par minutter, slik at han fikk se hvordan tråkket mitt var. Både posisjonen til pedalene, setet og styret ble så hver og en optimalisert for min kropp og mine lengder. Deretter satt jeg meg igjen på rullen et par minutter. Det tok da ikke lange tiden før jeg både så og merket at forskjellen på kraftutnyttelse og tråkkfrekvens var enorm. Tusen takk til Antonio for tilpasning! Kommer nok til å bli skrevet en del mer om han senere her på bloggen, siden han også blant annet har stilt inn sykkelen til J. J. Rojas.

Det med sykkeltilpasning er noe som dessverre er svært undervurdert i sykling, men likevel noe av det absolutt viktigste og elimentære. Sykkelen og deg skal være som én, for best mulig kraftutnyttelse og færrest mulig skader.

Middag.

Etter både legebesøk, en treningsøkt og sykkeltilpasning var det på tide å fylle opp magen med en god middag. I kveld så skulle vi dra på nærmeste kinarestaurant for å spise buffét. Som mange andre syklister, så er jeg et stort tapsprospekt for restaurantene når det kommer til bufféer. Det å få fylt opp næringslagrene til en syklist, krever faktisk ufattelig mye mat. Da er det en herlig følelse å få kunne spise så mye man vil for godt under 100 lappen. Maten smakte i hvert fall fantasisk og vi ble alle ordentlig mette.

Etter middag og dessert, så var det rett hjem for å hvile og sove.

Nok en opplevelsesfull og herlig dag her i Spania.

Bli den første til å kommentere dette innlegget

Skriv en ny kommentar





Heisann.



  • Mitt navn er Jonas og
  • Jeg har nylig flyttet
  • ned til Spania og skal
  • bo her hele vinteren.

  • Kommer til å blogge
  • om mine daglige
  • aktiviteter her nede,
  • der trening og det
  • å nyte livet vil være
  • mest sentralt.

  • Er det noe du lurer
  • på, så får du
  • kontakt med meg på jonashjorth@hotmail.no.

  • Legg gjerne igjen
  • en kommentar:-)

  • Håper at du liker
  • bloggen og at du
  • finner den interessant
  • å lese!

  • @ Facebook
  • @ Twitter


  • Hovedsponsor ACK:


    G-SPORT




    ,

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    hits